Finne på noe sammen?

Send oss en epost eller ring Trine.

Vi holder til hos DIGS i Trondheim og døra er alltid åpen. Bortsett fra på natta og i helgene, for da samler vi superkrefter.

Ofte stilte spørsmål

Hvorfor akkurat Superponni?

Superponni var navneforslag nummer 156 på lista. Vi var innom mye rart før det. Vi liker ponnier fordi de er så små, tøffe og litt frekke. Men å hete bare ponni ble for tamt, så vi skrev super foran. Det funka bra.

Hva gjør en Superponni?

En Superponni kan brukes til nesten hva som helst innen kommunikasjon. Merk at hvis du kun er på utkikk etter salgsaktiverende og kortsiktig reklame, så finnes det bedre lekekamerater enn oss.

Hvorfor velge Superponni?

Du bør velge oss hvis du har fokus på kreativitet, fordi det finnes så alt for mye intetsigende og kjedelig reklame der ute. Vi utvikler design og kommunikasjon som skiller seg ut og som skaper oppmerksomhet på en god måte. Vi er ganske ambisiøse, og det bør du også være.

Hva koster det å bli medlem i ponniklubben?

Vi er sikkert ikke billigst i klassen, men vi er ganske gode på å få mye ut av budsjettene. Vi er opptatt av høy standard og kvalitet i leveransene våre. Som medlem av ponniklubben får du en super kopp, et artig samarbeid og kommunikasjon som folk liker.

Hva spiser en Superponni?

Det holder med en lunch og noen godbiter i løpet av dagen som vi skyller ned med en deilig Pepsi Max.

Kan superponnier fly?

Nei, men vi kan Unreal Engine. Det er ganske nærme.